Catalan Dutch English French German Italian Spanish

Empresa

RESSCM (Social Currencies Management S.L.) és una spin-off del centre TECNIO EASY de la Universitat de Girona que es dedica al disseny, gestió i implantació de monedes complementàries a diverses comunitats i d’altres camps on es necessiti l’actuació d’una moneda social, virtual, local o complementaria. 

El mot “monedes complementaries” engloba una sèrie de monedes utilitzades com a complement a d’ altres monedes, normalment nacionals o supranacionals; i que tenen com a objectiu incrementar o promocionar determinats tipus de comportaments.

RESLes activitats de desenvolupament de les diverses monedes que SCM treballa es vertebraran al voltant d'un eix comú: el treball de R+D+I en xarxes socials i altres entorns 2.0, com a motor de desenvolupament i creixement de tot tipus de monedes complementàries. El repte és com articular un creixement ràpid de l'adopció de la moneda complementària en un entorn social que creix al voltant de la moneda o bé comunitats econòmiques o comunitats en línia, i desplegar tota la potència viral de la xarxa social mitjançant el desenvolupament d'estratègies member-get-a-member convenientment adaptades a les xarxes socials. El know-how i la tecnologia resultants d'aquesta recerca serà la principal carta de presentació de SCM des del seu inici, i permetrà oferir, en paral·lel als seus 3 línies de negoci principals: Monedes per a la mobilitat sostenible i de proximitat (com són els DITS i FETS del www.fesedit.cat), les monedes per a la redinamització de les comunitats científiques amb el CENT i The First Bank of Cents, i les monedes per a la redinamització de les PIMES, com el RES).

Dades de contacte

Social Currencies Management, S.L.

NIF: B55131957

Parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona

Emili Grahit, 91 - Edifici Narcís Monturiol

17003 Girona – Espanya

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.